Silencer İtem Guıde

Nortrom – Silencer

Orjinal boyutu görmek için tıklayın 600x700px ve 43KB.

Affiliation: Sentinel Attack Animation: 0.5 / 0.5 Damage: 43 – 57 Casting Animation: 0.3 / 0.51 Armor: 1.24 Base Attack Time: 1.7 Movespeed: 300 Missile Speed: 1000 Attack Range: 600 Sight Range: 1800 / 800

+ Yönleri
– Yüksek base damage – İyi bir ulti – Bir çok düşmanın skilini berbat edebilir

– Yönleri
– Düşük MS – Düşük HP – Gank gücü zayıf – İyi bir takım oyunu gerekli – Sağlam tank gereklidir
Hikayesi
Nortrom Elf diyarındaki dürüstlük ve barışı koruyan en büyük savaşçılardan birisidir.Blood Elf’lerin doğal yeteneklerinede sahip olan Nortrom düşmanının sahip olduğu büyü gücünü bozmak,en büyük yeteneklerinden birisidir.

SKİLLERİ
Curse of the Silent

Hedefi Curse of the Silent ile etkiler.Hedef büyü yapana kadar her saniye HP ve mana kaybeder.
Seviye 1 – 5 saniye sürer.Saniyede 20 Hp/10 mana. Seviye 2 – 6 saniye sürer.Saniyede 30 Hp/15 mana. Seviye 3 – 7 saniye sürer.Saniyede 40 Hp/20 mana. Seviye 4 – 8 saniye sürer.Saniyede 50 Hp/25 mana.

Dolum süresi : 14 saniye

Glaives of Wisdom

Nortrom’un Glaiveleri onun büyüdeki ustalığından güç alır.Hasar tipi Pure’dir.
Seviye 1 – Fazladan hasar olarak Intelligence’nin %30’unu etkiler. Seviye 2 – Fazladan hasar olarak Intelligence’nin %40’unu etkiler. Seviye 3 – Fazladan hasar olarak Intelligence’nin %50’unu etkiler. Seviye 4 – Fazladan hasar olarak Intelligence’nin %60’unu etkiler.

Dolum süresi : 0 saniye
Orb etkileri birlikte çalışmaz.
Last Word

Bu aura etkisindeki bir ünitenin, büyü yaptıktan sonra Silence olmasını sağlar.Düşman bir ünite bu aura altında ölürse Nortrom ondan kalıcı olarak 1 Intelligence çalar, eğer öldüren Nortrom ise 2 Intelligence çalar.750 EA.
Seviye 1 – 0.75 saniye Seviye 2 – 1.5 saniye Seviye 3 – 2.25 saniye Seviye 4 – 3 saniye

Global Silence

Haritadaki tüm düşmanların büyülerini durdurur.(Tüm düşmanları silence eder.)
Seviye 1 – 3 saniye sürer. Seviye 2 – 4 saniye sürer. Seviye 3 – 5 saniye sürer.

Dolum süresi : 160 saniye.

SKILL BUİLD

1. SKİLL BUİLD
1.Glaive 2.Curse 3.Curse 4.Last Word 5.Curse 6.Global Silence 7.Curse 8.Glaive 9.Glaive 10.Glaive 11.Global Silence 12.Last Word 13.Last Word 14.Last Word 15.Stats 16.Global Silence 17.Stats
2. SKİLL BUİLD
1.Glaive 2.Stats 3.Glaive 4.Stats 5.Glaive 6.Global Silence 7.Glaive 8.Last Word 9.Last Word 10.Last Word 11.Global Silence 12.Last Word 13.Stats 14.Stats 15.Stats 16.Global Silence 17.Stats (Stats ve Curse)
3. SKİLL BUİLD
1. Curse of the Silent 2. Last Word 3. Curse of the Silent 4. Last Word 5. Curse of the Silent 6. Global Silence 7. Curse of the Silent 8. Last Word 9. Last Word 10. Stats/Glaive 11. Global Silence 12. Stats/Glaive 13. Stats/Glaive 14. Stats/Glaive 15. Stats/Glaive 16. Global Silence 17. 25 – Stats

Silencer ‘ in Skill buildi karşı takıma göre % 100 değişebilir.

OYUN BAŞLARKEN

Tercih edilebilir..

KASILABİLECEK İTEMLER
  Oyun başında az olan Hp’mizi arttırmak için kullanılabilir. İhtiyaç fazla olursa arcane kasılabilir. Karşı takıma göre tercih edilebilecek bir item   Hem silence hem disable ile iyi işler başarabiliriz. Verdiği statlar zaten cabası. Kırılganlığımızı azaltacak bir item Aynı zamanda ulti ile iyi ikili olurlar. Zaten yeterince silence var kasmaya gerek yok ama karşıda genel olarak int herolar varsa kasılabilir.   Disable ihtiyacı için kasılabilir. Gerektiğinde hayatımızı kurtarabilir.   Oyun ortalarında ki HP ihtiyacımızı için kasılabilir aynı zamanda takıma dahada yardımcı oluruz.   Karşıya göre tercih edilebilecek bir item.   Kasılabilecek bir item.   Normalden çok az olan HP ‘ mizi arttırmak , daha dayanıklı olmak için tercih edilebilir.   Rahatsız eden stunner herolar varsa tercih edilebilir.

DOST HEROLAR

DÜŞMAN HEROLAR

GENEL TAKTİKLER
Oyun başında düşmanlar arasında gibi manaya çok ihtiyacı olan herolar varsa skili üzerine yoğunlaşın.Sürekli skilini kullanıp mana ve HP’lerini azaltın.Eğer manaya çok ihtiyaç duymayan herolar varsa, örneğin ve gibi herolarla karşı karşıyaysanız 2. skill buildi kullanın ve skiline hiç vermeyin. ve ile oyun başında HP regen ve mana sıkıntısını azaltın ve gücünüzü koruyun.Range avantajını kullanıp sürekli karşı takımı rahatsız edin ve creeplere son vuruşu yapıp para kasın. skili ile süreki karşı herolara vurun.Az olan HP için bot olarak kasın ve str olarak kullanın.HP sorun olmuyorsa kasabilirsiniz. ‘yi açtığımızda karşı takımı silence edip oyundan düşürebiliriz.Bu yüzden diğer lanelerde int hero varsa gang’a çıkın.Arkalarına dolanıp silence edip onları yiyebilirsiniz.Oyun ortalarında karşı takım sizi zorluyorsa kasılabilir.Düşmanlar arasında manaya çok ihtiyaç duyan herolar varsa kasılabilir.Böylece hem skilimiz ile hem de ile manalarını silebiliriz.Karşıda stunner hero çoksa tercih edilebilecek bir item.Düşmanı etkisiz bırakmak isterseniz oyun ortalarında tercih edilebilir.Combatlarda karşı takımı silence edip, ile takımı ayakta tutup üstünlük sağlayabilirsiniz.Karşı takımda int hero yoğunluktaysa yeterince silence olmasına rağmen kasılabilir.Oyun sonlarına doğru tercih edilebilir.Hem kırılganlığımız azalır hem de ulti ile iyi bir uyum oluşur.Combatlarda ve ile karşı takımı ezebilirsiniz.Düşmanlar arasında str hero çoksa ve ekmek niyetine yeniyorsanız tercih edilebilir.Disable etmeye ihtiyaç duyduğunuz bir hero varsa icon.jpg ile o heroyu oyundan düşürebilirsiniz.
Oyun boyunca ultiyi mantıklı yerlerde kullanıp, stunner herolardan uzak durun. İnt heroları arayın ve avlayın. Tüm int aleminin en korktuğu herolardan birisiniz bunu iyi kullanın.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.