Admiral İtem Rehberi

 Kunkka – Admiral Proudmoore Rehberi

Tavern:Sunrise Tavern HP:549 MP:208 Base Damage:47-57 Armor:3 Strenght:21 Agility14 İntellegence:16
Heromuzun artıları Dayanıklıyız. İyi bir hp ye sahibiz. Kısa zamanda iyi hasarlar verebiliriz. Kaçma mekanizmamız yüksek
Heromuzun eksileri Mana sıkıntısı çekebilir. Late gamede ekmek olabiliriz. Viper/Void gibi herolar bizi rahat alabilir.

Amiral Proudmoore v5’lik bir oyunda en önden gidebilecek, tuzaklara karşı düşmanlarını kandırabilecek gerekirse savaşın akışını değiştirebilecek bir karakterdir. Strength baz özelliği olduğu için savaşlarda can sıkıntısı çekeceğinizi sanmıyorum her ne kadar bir lucifer yada pudge kadar canı olamayacak olsa da…

SKİLLER
TORRENT Kunkka biryere bir işaret koyar ve birkaç saniye sonra orası havaya fırlar.(2 saniye delayla) 1-120 hasar verir. 1 saniyede fırlar. 2-180 hasar verir. 2 saniyede fırlar. 3-240 hasar verir. 3 saniyede fırlar. 4-300 hasar verir. 4 saniyede fırlar.
Dolum Süresi:120 ManaCost:12
Kullanımı Daha çok düşman kaçarken yada siz kaçarken kullanılan bir skilldir.3. skili atın sonra bu skili onun üstüne atın.(zamanlamanız iyi olmalı)sonra geminizi kullayın. düşman büyük ihtimalle ölecektir.
Tidebringer Kunkka belli bir saniye geçtiği zaman alana extra hasar verir.Pasif skilldir. 1-+15 atak 16 saniye dolum süresi 380 aeo etki. 2-+30 atak 12 saniye dolum süresi 420 aeo etki 3-+45 atak 8 saniye dolum süresi 460 aeo etki 4-+60 atak 4 saniye dolum süresi 500 aeo etki
Kullanımı Siz kasarken karşınızda range varsa bu skill geldiği zaman gidin creebe vurun.Sonra geri dönün. Eğer karşınızda melee varsa creeblere hep dalın.Bu skillden canı azalacaktır.
X Marks The Spot Kunkka biryere bir işaret koyar ve rakip birkaç saniye sonra o işarete geri döner. 1-1 saniyede döner 500 rangeden düşmana atılabilir 2-2 saniyede döner 650 rangeden düşmana atılabilir 3-3 saniyede döner 800 rangeden düşmana atılabilir 4-4 saniyede döner 950 rangeden düşmana atılabilir.
Dolum Süresi:30 ManaCost:80/90/100/100
Kullanımı Rakip kaçarken kullanılabilir.Yada takım arkadaşlarınızı kurtarırken.Çok yararlı bir skilldir.Bu skili attığınız yere torrent atıp sonrada geminizi atıp çok büyük hasarlar verebilirsiniz.
Ghost Ship Kunkka biryere hayalet bir gemi atar ve gemi yolun sonunda patlar.ORDAKİ düşmanlar hasar görür..Ayrıca kunkkanın hızı %10 artar 1-Rum 5 saniye sürer. Düşmanın 300 canı gider. 2-Rum 6 saniye sürer. Düşmanın 400 canı gider. 3-Rum 7 saniye sürer. Düşmanın 500 canı gider.
Dolum Süresi:100 ManaCost:150/200/250
SKİLL DAĞILIMI
Tidebringer-torrent gidin ikisinide fulleyin sonra ultiye 9 lvl de verin geriside x marks ve lvl i geldikçe ulti

STRATEJİ
Oyun başlarında.. Evet gerçekten birini kolayca öldürebilirsiniz.. Güzelce zamanlanan iki torrente dayanabilecek herolar dışında öldüremeyeceğiniz hero yok denilebilir. Unutmayın ki Torrent sayesinde uçurduğunuz herolara hala vurabilmektesiniz! Başka bir yol deneyerek ben kasarak sonra öldürmek istiyorum diyen arkadaşlarım için önerim.. En başta alan efektine dmg vurabilecek itemlere yönelirseniz önünüzde kolay kolay kimse duramaz. Tabiki fazla cesaretin sonu kuyu başında cooldown beklemek olacaktır. Oyundaki her hero için geçerli olduğu gibi dikkatinizi hep korumalısınız.

İkinci yeteneğimiz olan Tidebringer creep kesmek için birebir olmasının yanında range takılan düşmanınıza illallah getirtecektir ve potion’u yoksa direk base’e gönderecektir. Düşmanlar için şimdiden uyarı potionları creep waveinizle gelen büyücünün yanında kullanmayın sakın çünkü amiral tamı tamına 500 aoe ye tidebringer ile +60 dmg vuruyor iki kere yediğiniz Tidebringer tam bir ağac yemenize ve bir poiton kullanmanıza değer o yüzden pür dikkat kesilin veya mümkünse potion kullanmak için geri çekilin…

3. yeteneğimiz başlarda pek gereksinimini görmeyebilirsiniz fakat; düşman ekibinde hevesli bir goblin technies varsa ve sizi wardsız bir şekilde bombalarının ortasına bekliyorsa kendinize atın yeteneğinizi bombaların olduğu yere hafifçe adım atın ve HEMEN X’ e basarak geri dönün böylece pazara giden 6 bombalara güzelce gülebilirsiniz. Zamanlamayı iyi tutturun yanlışlıkla onuda mutlu edebilirsiniz.

Gemi yeteneğinize gelince v5 lik bir oyunda karmaşanın içinde resmen bütün takımın hayatını kurtaracaktır. İlk yüzleşmede atmanızı ancak ve ancak kesinlikle öldüreceğinizden emin olduğunuz zaman kullanmanızı öneririm. Sizinde bildiğiniz gibi ultimate büyüler genellikle v5 PvPsinde 3 veya 4 saniye sonra patlatılmaktadır…
Kunkkaya kasılabilecek itemler.
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız]
Neden PT:Ms ve attack speed veriyor. Neden Assault:Armoru ve Attack Speedi yüzünden. Neden radience:Tidebringer le birleşince ortaya imba damageler çıkıyor. Neden Necro:X marks ı atarız necroları cıkarıp adam gelince bi güzel keseriz Neden BattleFury:Tidebringer ve Radienceyle birleştiğini bir düşünsenize. Neden Sy:Kunkkanın attack speedi çok düşük olduğu için.ayrıca ms veriyor ve assault la birlikte çoşarız. Neden Black King Bar:Skill yersek combomuzu çok zor yaparız.Ayrıca yapamadanda ölebiliriz.
Kasılabilecek Extra İtemler

Neden Buriza:Tidebringer atarken alana kritik iyi olmazmı??? Neden Tarrasque:İyi bir hp ve regen için Neden Satanic:Canımız bir anda fullensin diye Neden Skadi:Forumdaki bir üyemiz güzel olacağını söyledi diye
DOSTLAR Tüm slower ve stunnerler dostunuzdur
DÜŞMANLAR Stunnerler, Nukerler ve Armorunuzu düşüren herolar en büyük düşmanınızdır

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.